Ливърпул - Цървена звезда: Домакините ще се върнат на победния път


Н. Гавазов

Ливърпул - Цървена звезда: Домакините ще се върнат на победния път

Ливърпул - Цървена звезда

Стадион: "Анфийлд", Ливърпул

Дата: 24.10.2018 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Даниел Зиберт (Германия)

Ливърпул ще бъде домакин на Цървена звезда в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Хората на Юрген Клоп ще се опитат да се завърнат на победния път след загубата в Неапол и по този начин да потвърдят високите си амбиции в турнира. Сърбите пък ще направят всичко възможно да избегнат второ поредно фиаско и вероятно ще окажат яростна съпротива на своя съперник. Кой и как ще изпълни своите цели - това ще видим тази вечер.

Ливърпул уверено започна кампанията си, побеждавайки на свой терен ПСЖ в един ярък мач, но две седмици по-късно мърсисайдци изглеждаха много лошо срещу Наполи. Определено "червените" бяха дошли за равенство и не създадоха нищо в атака. Като резултат на слабата игра, мърсисайдци получиха гол в края на срещата и загубиха. Сега Ливърпул разчита да се върне на победния път, но дали ще се получат лесно нещата? Хората на Клоп минимално победиха Хъдърсфийлд в събота, но никак не убедиха, а мениджърът се оправда с международната пауза.

Цървена звезда започна добре кампанията си. Хората на Владан Милоевич направиха равен с Наполи в стартовия кръг на турнира, но в голяма степен това се дължи и на слабото представяне на италианците, които сякаш подцениха съперника си. Две седмици по-късно сърбите катастрофираха в Париж, като след този мач се появиха информации, че резултатът 6:1 за парижани е договорен. Към момента УЕФА провежда разследване на срещата, но това едва ли ще повлияе на подготовката на колектива на Милоевич за сблъсъка.

Домакините са без Кейта, Окслейд- Чембърлейн, Хендерсън и Вайналдум. Гостите нямат кадрови проблеми.

Фаворит в мача е Ливърпул, който има 6 победи и 3 равенства в последните си 9 домакинства в Шампионска лига. Не бива обаче да очакваме крупна победа за домакините. Цървена звезда катастрофира в Парж, но това не значи, че ще бъде повторено и на "Анфийлд". Напротив - вероятно сърбите ще играят много затворено, вземайки поука от мача с ПСЖ, освен това англичаните не се намират в добра кондиция след международната пауза. Твърдо заставаме зад знак "1" и за класически успех на Ливърпул.

Прогноза: Ливърпул - Цървена звезда 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Ливърпул
(Англия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
20.10.2018 Висша Лига Хъдърсфийлд 0 - 1 Ливърпул
07.10.2018 Висша Лига Ливърпул 0 - 0 Манчестър Сити
03.10.2018 ШЛ група C Наполи 1 - 0 Ливърпул
29.09.2018 Висша Лига Челси 1 - 1 Ливърпул
26.09.2018 Купа на Лигата Ливърпул 1 - 2 Челси


Последни 5 срещи - Цървена Звезда Белград
(Сърбия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
20.10.2018 Суперлига Цървена Звезда Белград 3 - 1 Рад Белград
17.10.2018 Купа на Сърбия Динамо Враня 0 - 2 Цървена Звезда Белград
07.10.2018 Суперлига Земун 1 - 2 Цървена Звезда Белград
03.10.2018 ШЛ група C Пари Сен Жермен 6 - 1 Цървена Звезда Белград
29.09.2018 Суперлига Цървена Звезда Белград 2 - 1 Младост Лучани


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
508