Юве ще покаже намеренията си срещу Валенсия


И. Ангелов

Юве ще покаже намеренията си срещу Валенсия

Валенсия - Ювентус
Стадион: Местая
Дата: 19.09.2018 г.
Час: 22:00 ч.

Валенсия направи слаб старт на сезона след като не успя да постигне победа в първите си четири мача. Вероятно не е успокоително, че тимът взе три равенства в тези срещи, а сега противникът е един от фаворитите в Шампионска лига.

Ювентус все още не се намира в най-добра форма, като сякаш все още се търси най-добрата стратегия за новото попълнение Кристиано Роналдо. Въпреки това обаче "Старата госпожа" има перфектен сезон до момента, а Кристиано вкара два пъти в последния двубой за победата на тима.

Откъм състави, при домакините Джофри Кондогбиа изигра само 14 минути в последната среща и сега ще липсва заради травма. Франсис Коклен и Езекиел Гарай също са поставени под въпрос за мача. След пристигането си под наем от Челси Мичи Батшуай има само 4 мача като резерва, поради което се очаква това да е ролята му и тук. Мина или Гамейро ще застане до Родриго в нападение.

В лагера на Юве Матиа де Шилио е поставен под въпрос след като получи травма в загрявката преди успеха с 2:1 над Сасуоло в неделя. Дъглас Коста беше изгонен през уикенда след като наплю противник и вероятно ще бъде наказан от мениджъра за известно време. Джорджио Киелини и Миралем Пянич получиха почивки в последния мач и сега ще се появят свежи в игра. 

Валенсия не успя да вкара в последните си 3 мача в Шампионска лига. Тези срещи бяха загубени, а сега тимът отново се изправя срещу един от кошмарите си от Реал Мадрид в миналата година - Кристиано Роналдо. Рекордът на Ювентус срещу испански отбори не е добър по принцип. Юве има само 5 победи от 27 мача с испански противници, но сега е добра възможност това да се подобри.

Прогноза: Валенсия - Ювентус 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
552