Зидан: Разбирам разочарованието на Бейл


И. Ангелов

Зидан: Разбирам разочарованието на Бейл

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че разбира ситуацията на Гарет Бейл в отбора, след като уелсецът стана причината за снощната победа на Реал над Ливърпул във финала на Шампионска лига, а след мача сподели, че е бил много разочарован да не започне срещата, въпреки че го е заслужавал. Думите на крилото можеха да се тълкуват и като сбогуване с тима, или поне такава нотка се усети в интервюто на Бейл след двубоя.

"Сложно е, но всеки трябва да гледа себе си. Това е отбор и нищо няма да се промени. Аз опитвам да правя каквото е най-добро за тима и от време на време е истина, че той заслужава да играе повече. Аз разбирам защо той иска повече минути, Бейл направи разликата. Нормално е да искаш титулярно място, разбирам."

Бейл вкара феноменален гол със задна ножица в срещата и Зидан бе запитан дали това подобрява неговият гол на филан с воле срещу Байер Леверкузен през 2002-ра:

"Аз няма да говоря кой беше по-добър. Головете са за историята на клуба. Последният винаги е най-важен, а това е на Гарет."

  Сподели
418