Хендерсън: Не можем да виним Кариус


И. Ангелов

Хендерсън: Не можем да виним Кариус

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън сподели, че не е добре феновете и играчите да насочат разочарованието си в посока вратаря Лорис Кариус, чиито две грешки станаха основната причина за загубата на мърсисайдци във финала на Шампионска лига с 3:1 от Реал Мадрид.

"За първия гол, аз не съм сигурен какво се случи. Задната ножица, нямаше какво да направи, а при третия топката се движеше силно. Това никога не е лесно. Не всичко е до него и грешките, които е направил. Ние печелим като отбор и губим като отбор. Не всичко е до един човек, а е до всички и ние просто не бяхме достатъчно добри в тази вечер.

"Това е разочароващо, разбира се. Аз считам, че се справихме добре да върнем равенството. Но правихме и грешки и Мадрид е фантастичен отбор, който винаги ще те нарани. Те бяха по-добрите тази вечер, но в първите 40 минути доминирахме и имахме шансове. Разочароващо е, но трябва да похвалим Мадрид.

"Ние се справихме добре за 0:0 до почивката без Салах. Държахме темпо, върнахме гол след това, а имахме и полжения, които в друга вечер щяха да са голове."

  Сподели
545