Карембьо: Днес Зидан става най-великият в историята


И. Ангелов

Карембьо: Днес Зидан става най-великият в историята

Бившата звезда на Реал Мадрид Кристиан Карембьо сподели, че в момента Зинедин Зидан стои на прага на това да се превърне в най-великия мендижър в историята на клуба. След като вече Зидан има ранга на легенда заради дните си като играч, днес той може да достигне до трета поредна Шампионска лига, само година след безпрецедентната защита на титлата.

"Никой не е спечелвал Шампионска лига три пъти поред. Той ще стане номер 1 мениджър в историята на Мадрид. Клубът винаги е чупил рекорди и може би Зизу ще го направи.

"Аз съм фен на Реал Мадрид и бивш играч, така че бих искал Зидан да постигне този рекорд като спечели трета поред. Аз бих определил този отбор като най-големият в света, но те имат опасен съперник насреща в лицето на Ливърпул. Те са много опасни със Салах, Мане и Фирмино. 

"Никой не очакваше да достигнат до финала, но стилът на играта им е фантастичен. През квалификациите те преминаха по своя начин, със скорост и ефективност пред вратата. С печеленето на много срещи идва и увереността в тима, и затова те правят страхотни мачове."

  Сподели
529