Клоп: Зидан е добър тактик


И. Ангелов

Клоп: Зидан е добър тактик

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира запитванията на медиите по отношение на Зинедин Зидан и критиките, които той получава заради някои от решенията си по отношение на тактиката на Реал Мадрид. Преди срещата между двата отбора утре, Зидан има шанс да спечели трета поредна Шампионска лига.

"Ако хората си мислят, че Зидан няма тактически познания - а някои хора мислят това и за мен - то ще е много смешно когато двама мениджъра с нулеви знания за тактика се срещнат. Какво ще кажат хората за мача?

"Той е в Мадрид от по-малко време, отколкото аз съм в Ливърпул, а достигна до 3 финала в Шампионска лига. Той е брилянтен и за съжаление аз очаквам той да е такъв. Тази негова група играчи очевидно работи. Аз често гледах отбора му. Това е фантастичен футбол.

"Той е организиран когато трябва и създава хаос когато трябва. Аз мисля, че Зидан цял живот е боец. Когато растеш в Марсилия трябва да си такъв. Аз видях лицето му когато някой го запита вчера дали ние или Мадрид имаме повече глад. Това го ядоса. Всички сме различни, но и двамата сме в тази ситуация сега."

  Сподели
399