Равенство прати Реал на финал в Шампионска лига (видео)


Л. Михайлов

Равенство прати Реал на финал в Шампионска лига (видео)

Реал Мадрид и Байерн Мюнхен не успяха да се победят, завършвайки при резултат 2:2 в мача реванш от 1/2-финалите в Шампионската лига. "Белия балет" спечели първата среща с 2:1 и по този начин се класира на финала в турнира и ще има възможност да стане за трети пореден път шампион на Стария континент. Иначе днес двата тима направиха страхотен мач, в който и за миг не бе скучно, а ситуациите пред двете врати бяха една след друга.

Гостите поведоха с гол на Йошуа Кимих още в 3-ата минута. Мюлер центрира в наказателното поле, където двама защитници на Реал не се намесиха добре, топката се удари в тялото на Толисо и стигна до Йошуа Кимих, който отблизо отбеляза за 0:1.

В 11-ата минута Реал стигна до изравнителен гол. Марсело центрира отляво и сложи топката на главата на Бензема, който отблизо не сгреши за 1:1. Другите два гола паднаха през втората част.

Веднага след почивката Бензема вкара за 2:1. Той се възползва от груба грешка на вратаря Свен Улрайх, който направи груба грешка, пропускайки топката да мине под него и да стигне до французина, а последният нямаше как да сбърка от такава позиция.

В 62-ата минута Хамес Родригес бе точен за 2:2. Колумбийският национал бе оставен в позиция за стрелба. Първият му опит попадна в тялото на съперников играч, но при добавката беше безпощаден и прати кълбото под плонжа на Навас.

До края Байерн имаше отлични положения за гол, но блестящите намеси на Навас попречиха това да се случи. Така Реал отива на финал в Шампионска лига и ще чака да разбере съперника си, който ще се определи след реванша между Рома и Ливърпул.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
600