Реал взе аванс преди реванша с Байерн (видео)


Л. Михайлов

Реал взе аванс преди реванша с Байерн (видео)

Реал Мадрид записа успех с 2:1 при визитата си на Байерн Мюнхен в сблъсъка помежду си от 1/2-финала в Шампионската лига. Двата отбора очаквано направиха хубав мач, като в крайна сметка "Белия балет" (играли с резервните черни екипи днес) успяха да вземат аванс преди реванша.

Резултатът откри Йошуа Кимих в 28-ата минута. Германците организираха бърза контраатака по дясното крило. Кимих получи на скорост и излезе на стрелкова позиция, след което от малък ъгъл успя да прати кълбото в мрежата.

В 44-ата Марсело изравни, разписвайки се със страхотен удар по земя - 1:1. В 57-ата минута Марко Асенсио изведе гостите напред в резултата. С основна вина за гол бе Рафиня, който направи груба грешка при изнасянето на топката. Той буквално подари кълбото на съперника, а Реал мигновено се втурна в бърза контраатака. Асенсио получи сам срещу вратаря и хладнокръвно отбеляза за 1:2.

Малко след това Рибери бе близо до изравнителен гол, но страхотна намеса Навас остави резултатът непроменен. В 71-ата минута Кристиано Роналдо отбеляза гол, но се видя, че си помогна с ръка при овладяването на топката и попадението не бе зачетено. Така Реал постигна успех в първия мач срещу баварците.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
358