Недвед: Юве ще нарани Реал


И. Ангелов

Недвед: Юве ще нарани Реал

Легендата и вице-президент на Ювентус Павел Недвед сподели мнението си, че финалът от миналата година в Шампионска лига няма да има никакво значение когато "старата госпожа" и Реал Мадрид мерят сили в идния четвърт-финал от най-комерсиалния турнир. Мадрид спечели с 4:1 с два гола на Кристиано Роналдо, който и в момента е в топ голова форма.

"Аз не мисля, че тези два отбора ще се повлияят от миналогодишния резултат. Това е един различен тип мач. Тук ще играем 180 минути. 

"Аз мисля, че можем да им донесем неприятности, дори да е ясно, че ще имаме трудности. Това е и защото двама от ключовите ни играчи ще са наказани за първия кръг."

Реал изостава на 15 точки от Барселона в испанската Ла Лига, като шансът за трофей на тима е Шампионска лига. Междувременно Ювентус играе на 3 фронта - води в Серия А и очаква финал в Копа Италия:

"С Реал ще имаме два добри мача и ще срещнем отбор, който спечели Шампионска лига две поредни години. Срещу ПСЖ бях впечатлен от Реал. Те са тихи в лигата и се концентрират над ШЛ. Ще направят всичко, за да спечелят отново."

  Сподели
82