Конте: Трябва ни перфектен мач да спрем Барса и Меси


И. Ангелов

Конте: Трябва ни перфектен мач да спрем Барса и Меси

Мениджърът на Челси Антонио Конте изрази мнението си, че "сините" ще трябва да изиграят перфектен мач, за да постигнат добър резултат срещу Барселона в идната седмица в осминафиналите на Шампионска лига.

"От една страна знаете, че този отбор е сред най-добрите в света. Може би те са фаворитите за спечелване на състезанието. От друга страна трябва да се вълнуваме защото имаме възможността да играем огромен мач срещу наистина силен отбор, което ще покаже и нивото ни.

"Със сигурност говорим за един от най-добрите отбори в света. Трябва да опитаме да изиграем перфектен мач. Перфектен мач с перфектни решения срещу този тип отбор, защото това е един различен съперник. Те имат фантастични играчи с топката, но могат да имат слабости без нея и ние ще опитаме да експлоатираме това.

"Аз се надявам традицията Меси да не вкарва срещу Челси да продължи. Но ние говорим за един фантастичен играч, който трябва много да уважаваме. Но същевременно трябва да се вълнуваме за този мач и предизвикателството. Тук говорим за един от най-добрите в света, но той е част от цял отбор, който трябва да спрем."

  Сподели
116