Кабалеро: Трябва ти цял отбор да спреш Меси


И. Ангелов

Кабалеро: Трябва ти цял отбор да спреш Меси

Вратарят на Челси Уили Кабалеро няма да играе в Шампионска лига с тима във вторник, но сподели мнението си за спирането на нападателя на Барселона Лео Меси. "Сините" спечелиха последните си две срещи и повдигнаха увереността преди важния мач от осминафиналите в ШЛ, а 36-годишният заяви:

"Той е непредсказуем. Когато гледаш мач по телевизията коментаторът може да каже 'Той ще направи това или онова', но реално той може да направи неща по-добри и по-бързи и далеч по-непредсказуеми, отколкото хората мислят. Много ще е трудно да го контролираш и това не зависи от вратаря, а от целия отбор.

"Треньорът ще реши плана за срещата. Още повече, да имаме играчи като Педро и Сеск, които са играли там ще ни помогне. Без съмнение тези, които са играли в Ла Лига знаят повече за този отбор. Но и без да говорим познаваме качеството им. Няма значение дали сменят играчи или треньори, стилът им остава един, но това означава, че и начинът да ги победиш остава един.

"Само спомен е когато победихме Барса с Ман Сити, но аз със сигурност ще съм на пейката във вторник, така че може би ще им споделя какво е да победиш Барселона."

  Сподели
123