Мбапе: Кристиано Роналдо вече не е моят герой


П. Пенков

Мбапе: Кристиано Роналдо вече не е моят герой

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри, че вече не симпатизира на Кристиано Роналдо, въпреки че звездата е бил "герой"  в очите на френския национал. Както знаете португалецът се превърна в един от най-успешните футболисти в историята на футбола, успявайки да спечели - 2 пъти английската Висша лига, 2 пъти титлата в Примера дивисион, 4 пъти Шампионска лига и 5 Златни Топки. Въпреки това, Мбапе сподели, че отправя своите адмирации към 32-годишният футболист, но желае да надмине постиженията му. 

"Той беше героят на моето детство, като имах страхотното възможност да се запозная с него. Сега той е моя конкуренцията, а единственото нещо, което желая аз е да печеля. Няма никакво знаечение кой се изправя срещу нас, като най-важното нещо е да постигнем победа. Възхищавах му се, когато бях по-млад, но този период приключи," сподели Мбапе.

Както знаете Мбапе и Роналдо ще се изправят един срещу друг през февруари следващата, когато в 1/16-финален сблъсък между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид в Шампионска лига. 

  Сподели
276