Челси пази Мората и Азар за дербито с Арсенал


Н. Гавазов

Челси пази Мората и Азар за дербито с Арсенал

Мениджърът на Челси Антонио Конте планира да не използва Еден Азар и Алваро Мората в мача с Карабах от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. По всичко изглежда, че излизайки на терена на "Стамфорд Бридж" във вторник вечер, "сините" определено ще мислят за своя следващ мач - срещу Арсенал в рамките на Шампионска лига в неделя. Отчитайки важността на дербито, Конте възнамерява да запази няколко футболисти в срещата с шампиона на Азербайджан.

"Еден е в строя и той много добре се труди, връщайки своята най-добра кондиция, но аз мисля, че трябва да му дадем още малко време и да не отиваме на глупав риск. Сега той е достъпен и ще е сред резервите", заяви Конте.

"Алваро играе много добре, вкарва и напълно е проникнат от напия стил на футбола, стремително прибавяйки. Но не забравяйте, че той игра цял мач за националния на Испания и срещу Лестър. Трябва да оценя неговото състояние и след това да взема най-доброто решение. Нужна е ротация, когато играеш седем мача за 21 дни", заяви Конте.

 

  Сподели
173