Зидан: Ще играем както обикновено


Н. Гавазов

Зидан: Ще играем както обикновено

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели очакванията си от срещата-реванш от полуфиналите на Шампионска лига с Атлетико Мадрид.

"Ще играем както обикновено. Излизаме на терена и ще мислим за победа. Ще направим всичко възможно заради нея. Ще видим какво ще се получи, Но резултатът от първия мач няма да повлияе върху философията на нашата игра и възнамеряваме да положим всички усилия за победата", заяви Зидан.

"През последните осем месеца играчите показват висок професионализъм, но това е нормално за футбола. Ние провеждаме мачове на всеки три дни, а това е шанс да покажем, колко струва нашата работа. Утре ни чака още един мач и е нужно да се покажем от най-добрата си страна. А след това идва неделя, а после следващия мач", каза още специалистът.

"За мен и играчите ми утре значение ще има само едно нещо. Атлетико ще се опита да ни попречи да играем в своя стил. В това се състои тяхната игра. Ние обаче трябва да продължим да действаме както и по-рано. Този подход ще ни помогне да се доберем до полуфинала. Нищо няма да се промени. Идеята е да се раздадем на максимум. Тази мисъл ще е в главите ни от самото начало на мача", добави французинът.

 

  Сподели
171