Анчелоти: Дано CR е резерва, Бензема в публиката, а Бейл вкъщи


И. Ангелов

Анчелоти: Дано CR е резерва, Бензема в публиката, а Бейл вкъщи

Босът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти се надява да не трябва да се изправи срещу пълния състав на смъртоносното трио от атаката на Реал Мадрид в Шампионска лига. Баварците посрещат "белия балет" на своя "Алианц Арена", като в пресата се появиха предположения, че Зинедин Зидан може да не разчита и на тримата си титулярни нападатели:

"Аз съм гледал много мачове на Мадрид и мисля, че знам много за ББК. Аз мисля, че Реал е на път да спечели лигата и те се справят много добре с ББК в атака. Без тях в тима има проблем и Зидан също мисли така. Аз бих предпочел те да не играят - предпочитам Кристиано да е резерва, Бензема да е на трибуните и Бейл да гледа от вкъщи.

"Не съм разговарял с играчи на Мадрид. Ние се познаваме добре, но това няма да е предимство или недостатък. Аз познавам Серхио Рамос много добре, познавам неговия потенциал. Но ние се концентрираме над нашите качества и искаме да го покажем утре. Имам отношения с Реал, това ще е специален мач за мен. 

"Аз познавам Зидан много добре. Не знам с каква тактика ще излезе той утре. Не мисля толкова за Реал Мадрид, колкото за моя отбор. Два топ тима се срещат и двата искат да играят добре. Ако ще искам да заспя днес, ще трябва да мисля, че този Реал е по-слаб от моя."

  Сподели
182