Ульоа: Никой не иска да играе с Атлетико


Н. Гавазов

Ульоа: Никой не иска да играе с Атлетико

Нападателят на Лестър Леонардо Ульоа сподели очакванията си от предстоящия сблъсък с Атлетико Мадрид в четвъртфиналите на Шампионска лига.

"Атлетико два пъти е играл във финалите на Шампионска лига, разбира се, че е фаворит в нашия сблъсък. Но тепърва трябва да ни преодолее. Всички ние упорито работихме, за да се доберем до този стадий и ще се сражаваме за всяка топка, защото също искаме да стигнем далече", заяви Ульоа.

"Какъв резултат искаме в първия мач? Важното е да вкараме гол навън, това ще опрости нашата задача и в реванша ще ни е по-лесно да постигнем нужния резултат", каза още аржентинецът.

"Предпочитахме да играем срещу друг отбор, тъй като Атлетико изповядва като нашата философия, а на нас ни е по-лесно да играем срещу отбори, проповядващи друг футбол", добави нападателят.

"Силните страни на Атлетико? тяхната отбрана, боен дух, това как работят и контраатакуват. Те имат много достойнства, това е отбор, с който никой не иска да играе. Но Лестър има своите плюсове, а ние ще се постараем да се възползваме", завърши Ульоа.

 

  Сподели
75