Селтик си тръгна с точка от Ман Сити (видео)


И. Ангелов

Селтик си тръгна с точка от Ман Сити (видео)

Барселона ще оглави трета група на Шампионска лига след като при днешните срещи от последния кръг на груповата фаза Манчестър Сити прие Селтик и срещата завърши при 1:1, а Барселона унижи Борусия Мьонхенгладбах с 4:0 и категорично зае първото място с 6 пункта пред Сити.

Днес и двата гола в срещата паднаха преди 10-ата минута, като първо Патрик Робъртс откри резултата в 4-ата минута след добри индивидуални действия срещу отбора, на който е собственост, и добър удар през Кабалеро за 1:0.

В 8-ата минута 1:1 направи Ихеаначо, който беше намерен зад отбраната от Нолито и стреля в десния ъгъл. Последваха по-силни минути за Селтик, като Дембеле бе лишен от гола на два пъти от Кабалеро по фантастичен начин. До почивката и Гордън пропусна, а в 42-ата минута нарушение на Клиши беше подминато от съдията в наказателното поле на Сити.

След почивката "гражданите" заиграха по-силно и в 66-ата минута стигнаха и до гол когато в бърза контра Навас стреля или центрира от дясно и Нолито вкара, но страничния съдия бе вдигнал флага за засада. До края две добри положения пропуснаха от Селтик и резултатът не се промени.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
88