Сампаоли: Заслужено ме изгониха, но загубата е нечестна


И. Ангелов

Сампаоли: Заслужено ме изгониха, но загубата е нечестна

Треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли се съгласи, че е заслужил червения си картон за агресивните си действия по време на драматичната среща с Ювентус във вторник вечер в Шампионска лига, завършила при 3:1 за Старата госпожа. Сампаоли отказа да критикува и рефера Марк Клатенбърг, който изгони Франко Вазкес и отсъди спорна дузпа против Севиля:

"Реферът беше прав да ме изгони, защото протестирах. Беше болезнена вечер защото поведохме и помислихме, че ще се класираме напред още тази вечер. За съжаление и поради събитията, не успяхме да направим това тази вечер. 

"Моят отбор положи голямо усилие и работи много здраво, но не взе нищо. Беше трудно да кажете, че сме с 10 човека, защото не позволихме възможности на опонента до финалните минути. Просто е жалко, че не успяхме да реализираме повече от възможностите си. Мисля, че загубихме нечестно.

"Няма да е добре за мен да говоря за реферите. Не е моя работа да ги анализирам. Разбира се, протестирах в онзи момент, но сега не, макар че бях изненадан от изгонването."

  Сподели
161