Дани Алвеш: Севиля няма да играе за равен


Н. Гавазов

Дани Алвеш: Севиля няма да играе за равен

Защитникът на Ювентус Даниел Алвеш сподели очакванията си от мача със Севиля от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Резултатът ще бъде определен от събитията на терена, а ние пристигаме за победа, защото нашата цел е да излезем от групата като първи. Трудно се побеждава Севиля. Не мисля, че те ще играят за равенство. Познавам този отбор, те ще играят за победа, независимо от това, независимо от преимуществото на равния резултат", заяви Алвеш.

"Не мисля, че във футбола съществува страх, има уважение. Севиля се намира във великолепна форма, а ние сме свикнали с такива съперници. Победата срещу трудни съперници е повече от приятна, а това ни мотивира", каза още бразилецът.

"Изненадан съм от техния прогрес. Треньорът им извърши отлична работа, в отбора си имат добри играчи. Похвали заслужава и ръководството на клуба. Севиля не можеше да си позволи големи заплати, когато отидох там. Те ме взеха от националния на Бразилия. Приятно ми е, че бях част от този клуб и дадох своя принос за развитието на отбора", завършва бразилецът.

 

  Сподели
99