Лестър - Копенхаген: Лисиците няма да преборят лъвовете


Н. Гавазов

Лестър - Копенхаген: Лисиците няма да преборят лъвовете

Лестър - ФК Копенхаген
Стадион: "Кинг Пауър", Лестър
Дата: 18.10.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли (Италия)

Лестър се радва на чудесна форма в Шампионска лига, след като спечели първите си два мача. "Лисиците" стартираха с класически успех над Брюж в Белгия, а в миналия кръг се наложиха с минималното 1:0 над Порто у дома. 6 точки и без допуснат гол - едва ли Клаудио Раниери е очаквал такова начало. Проблемите за Лестър са във Висшата лига, където тимът записа четвърти неуспех от началото на сезона и с 8 точки заема 13-то място в таблицата за класиране.

Копенхаген чудесно започна сезона. Хората на Стале Солбакен са без загуба в официален мач, като единственото поражение за последните 25 двубоя дойде в приятелската среща с Динамо Загреб през лятото. "Лъвовете" убедително водят в местната лига, а в Шампионска лига събраха 4 точки, след като направиха 1:1 на гости на Порто и след това победиха Брюж с 4:0. Така Копенхаген изненадващо се озова на второто място в групата и ще остане там при положителен резултат утре вечер.

bet365 предвижда коефициент 1.90 за победа на Лестър и това е най-сигурната домакинска победа от програмата на Шампионска лига във вторник вечер, която е предвидил букмейкърът. В случая обаче е хубаво да се потърси изненадата в този мач, която се изразява в евентуално равенство. Съотношението риск - коефициент напълно оправдава тази игра, а основният мотив да предложим на почитателите на залозите този вариант е това, че Лестър претърпя три тежки загуби в последните си пет мача, освен това "лисиците" нямат гол в последните си две срещи, а допуснаха поне три попадения в 3 от последните си 5 мача. Лошата защита на англичаните и твърдият и борбен футбол на датчаните по-скоро могат да "родят" едно здраво равенство, отколкото победа за домакините. А дали ще видим над 1.5 гола в мача или над 2.5 попадения, това всеки сам може да си прецени, но по-вероятно е гостите да затворят играта и така да бъдем лишени от много голове в мача.

Прогноза: Лестър - Копенхаген 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лестър:

20 септември Лестър - Челси 2:4 след прод. (Купа на Лигата)
24 септември Манчестър Юнайтед - Лестър 4:1 (Висша лига)
27 септември Лестър - Порто 1:0 (Шампионска лига)
02 октомври Лестър - Саутхемптън 0:0 (Висша лига)
15 октомври Челси - Лестър 3:0 (Висша лига)

ФК Копенхаген:

21 септември Рандерс - ФК Копенхаген 2:2 (Суперлига)
24 септември ФК Копенхаген - Орхус 2:0 (Суперлига)
27 септември ФК Копенхаген - Брюж 4:0 (Шампионска лига)
02 октомври Виборг - ФК Копенхаген 0:0 (Суперлига)
15 октомври ФК Копенхаген - Силкеборг 2:0 (Суперлига)


Досегашни срещи:

Лестър - ФК Копенхаген

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
99