Моуриньо: Този национален отбор на Англия има бъдеще


Н. Гавазов

Моуриньо: Този национален отбор на Англия има бъдеще

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо положително оцени представянето на националния отбор на Англия на Световното първенство по футбол в Русия. Напомняме, че хората на Гарет Саутгейт завършиха на четвърто място в класирането, с което повториха постижението си от 1990 година, когато отново финишираха четвърти.

"Този отбор на Англия определено се прибира у дома си като отбор, който има бъдеще. Благодарение на детайлите може да почувстваш и прочетеш, че Хари, Стив и играчите се намират в добри отношения.

Те имат добър фундамент, за да бъдат последователни. Обикновено, когато националният на Англия и други тимове не постигат своята цел, те се променят, но аз мисля, че националният отбор на Англия има всички причини да не правят това и да продължават в същия дух, вярвайки в това, в което те правят.

Те имат три-четири играча, които нямат място в следващото поколение, но те леко могат да ги заменят с помощта на други таланти от Висшата лига на Англия. Бъдещето на Англия може да бъде много добро.

Няма прекалено много да рискувам и да говоря, че на следващото Световно ще има всички условия, за да може Англия да се представи по-добре", заяви Моуриньо.

  Сподели
463