Рамос: 11 лъва се биеха на терена


Н. Гавазов

Рамос: 11 лъва се биеха на терена

Защитникът на националния отбор на Испания Серхио Рамос сподели мнение за загубата от Русия в осминафиналите на Мондиал 2018 и отпадането на тима от Световното.

"Получи се много труден мач, ние направихме това, което трябваше да направим. Напускаме турнира с високо вдигнати глави, защото направихме всичко, което бе по силите ни. Противникът ни накара напълно да се раздадем на терена и ни вкара в серията с дузпите. Чувствам се горд. 11 лъва се биеха на полето и направиха всичко, което зависи от тях. Това поражение ще ни направи по-силни и ще ни накара да се преродим след много тежък удар.

Можете да загубиш по всякакъв начин, но не бива да се срамуваме от сегашната ни игра.  Доминирахме през целия мач, дори и в допълнителното време. Налага се да напуснем турнира, въпреки че не загубихме мач. Трудно е да се приеме този провал, но не казвам сбогом на отбора, ако е необходимо ще отида в Катар със сива брада. Разбира се, бих искал да чувствам по-голяма подкрепа, но така или иначе резултатът срещу Русия не е следствие от натиска на пресата", заяви Рамос.

  Сподели
396