Тунис с обрат срещу Панама в последния мач на двата тима на Мондиал 18


FUTBOL-TV

Тунис с обрат срещу Панама в последния мач на двата тима на Мондиал 18

Тунис се наложи над Панама с 2:1 в последен мач от Група "G" на Мондиал 2018. Двубоят не бе от значение, като и двата отбора играха само за честта си. Автогол на Ясин Мериа даде малко очаквана преднина на панамците след половин час игра. Хосе Луис Родригес стреля извън наказателното поле, топката се отклони от тялото на Мериа, заблуди стража Аймен Матлути, който все пак се опита да отрази, но в крайна сметка ударът се оказа неспасяем - 1:0.

Шест минути след почивката Фахредин Бен Юсеф изравни резултата. Той бе изпуснат от отбраната на Панама и с удар от близко разстояние изпрати топката във вратата, завършвайки страхотна многоходова атака на своя тим. В 66-ата минута обратът бе факт. Уаби Хазри бе оставен необезпокояван и почти от голлинията насочи топката във вратата.

В 72-ата минута Едгар Барсенас добре насочи топката и я прати във вратата на Тунис, но реферът видя нарушение в атака, малко преди това. Положението обаче бе спорно. До края на мача до нов гол не се стигна и така Тунис се поздрави с успеха в последното участие на двата тима на Световното първенство в Русия.

  Сподели
423