Рийсе се извини на Ловрен


Н. Гавазов

Рийсе се извини на Ловрен

Легендата на Ливърпул Йон Арне Рийсе се извини пред Деян Ловрен и призна, че е променил своето мнение относно защитника на "червените". Хърватският футболист от самото начало на кариерата си на "Анфийлд" е подложен на критика, която изглежда напълно оправдана. Понякога Деян допуска необясними грешки, които струват много скъпо на отбора му.

28-годишният Ловрен обаче великолепно проведе втората част на сезона и запази своята форма по време на финалите на Мондиал 2018, където по-рано през седмицата Хърватия в блестящ стил разгроми Аржентина с 3:0. Този двубой окончателно промени мнението на Рийсе, който по-рано на няколко пъти съветваше Ливърпул да закупи друг защитник и да продаде Ловрен.

"Мистър Ловрен. Бях скептично настроен към теб в продължение на сезона. Поднасям извиненията си! Ти ме убеди. Отлично изиграно. Ти успя да спреш най-добрите играчи и да докажеш, че можеш да играеш важна роля в стремежа на нашия клуб към успех. Успех в остатъка от Световното, приятелю", написа Рийсе в акаунта си в Туитър.

  Сподели
541