Треньорът на Панама: Резултатът е нормален, играхме достойно


Н. Гавазов

Треньорът на Панама: Резултатът е нормален, играхме достойно

Старши-треньорът на националния отбор на Панама Ернан Дарио Гомес сподели мнение за поражението от Белгия с 3:0 в мач от първия кръг на груповата фаза на Мондиал 2018.

"Този двубой бе много труден за нас, защото съперникът направи всичко възможно, за да ни усложни работата. Те не ни оставиха никакви празни места, разполагат с великолепни играчи, но понякога успявахме да наберем нужната скорост, макар и да не завършвахме атаките както ни се искаше.

Това е емоционален ден за нас, аз съм много щастлив и развълнуван. Мисля, че при всички случаи и момчетата са щастливи, тъй като цялата наша страна се радва на този добър опит.

Ние сме млад отбор, още дълго трябва да растем и да се развиваме. Резултатът е нормален, всички трябва да са доволни от него, аз казах на момчетата, че те играха достойно. На никого не му харесва да губи, но помислете какви съперници имахме, каква бе нашата история на развитие.

Да, не сме готови като европейските играчи, но ще се постараем да се възстановим и да продължаваме да играем възможно най-добре", заяви Гомес.

  Сподели
358