Късен гол носи победата на Уругвай над Египет (видео)


В. Мухарски

Късен гол носи победата на Уругвай над Египет (видео)

Уругвай се наложи над Египет с 1:0 на "Екатеринбург Арена" във втория двубой от Група А на Мондиал 2018. Голямата звезда на африканския тим Мохамед Салах, който получи контузия в рамото по време на финала на Шампионската лига, остана на скамейката и до края на се появи в игра.

Като цяло двата тима направиха доста скучно първо полувреме, като при единствената добра ситуация Луис Суарес не успя да се разпише, след като засече от няколко метра отклонената с глава топка от Годин, но като по чудо звездата на Барселона не бе точен.

След почивката Суарес пропиля още две добри положения. Първата бе в началото на втората част. Той получи добро извеждащо подаване от Кавани, а след това се справи с Хегази, който не се намеси добре. Така играчът с номер 9 на Уругвай остана очи в очи с Ел Шенави, но стреля в крака на вратаря.

В 73-ата Суарес получи страхотно извеждащо подаване от Кавани, след което излезе сам срещу Ел Шенави. Този път Суарес опита да мине покрай вратаря, който протегна ръка и прибра топката от краката на съперника.

В края на мача Кавани на два пъти бе близо до гол, след като отправи страхотни удари, като при едното положение нацели греда.

В последната минута Уругвай стигна до единственото и победно попадение. След статично положение - Хосе Хименес се извиси между двама защитници на Египет и успя да се разпише с глава, фиксирайки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
550