Кейн: Ще се разплача, ако спечелим Световното


Н. Гавазов

Кейн: Ще се разплача, ако спечелим Световното

Нападателят и капитан на националния отбор на Англия Хари Кейн сподели очакванията си от Световното първенство в Русия.

"Световното е турнир, който всеки футболист желае да спечели. Това е главното футболно съревнование в света. Разбира се, че на клубно ниво има Висша лига и Шампионска лига, но за мен те не са повече от Световното. Искам да спечеля всички турнири  с Тотнъм, но Световното превишава всичко", заяви Кейн.

"Гордея се, че съм англичанин. Ще направя всичко възможно за страната си. Футболът има огромно значение за Англия. Ще е страхотно да направим така, че фенове и страна да се гордеят с нас. Ние чувстваме, че можем да направим това. Трябва да се сражаваме на терена и да се раздадем на 120% във всеки мач. Чест и гордост да нося фланелката на националния отбор и капитанската лента по време на Световното", каза още англичанинът.

Нападателят коментира и новината, че майка му е плакала, когато са обявили, че Хари е капитан на националния отбор.

"Без съмнение, това бе специален момент. Моята майка може да си го позволи, но аз не съм от тези, които плача. Но може би, ще се разплача, ако спечелим Световната купа. Иначе в онзи момент на лицето ми грееше усмивка. Разбирах каква чест ми се оказва и колко много значи това за моето семейство", завърши Кейн.

  Сподели
516