Унгария измъкна точка от Исландия (видео)


FUTBOL-TV

Унгария измъкна точка от Исландия (видео)

Исландия и Унгария не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в среща от груповата фаза на Евро 2016. Двата тима започнаха равностойно, като първото по-интересно положение бе в 10-ата минута, когато Йон Бьодварсон бе близо до гола, но с удар от 4-5 метра прати топката в аут. Постепенно "маджарите" наложиха превъзходство, но Джуджак нямаше късмет при завършващия удар.

В 38-ата минута реферът отсъди наказателен удар, след като вратарят Габор Кирай изпуска топката след центриране, а докато е на земята препъва Арон Гунарсон. Дузпата бе превърната в гол от Гилфи Сигурдсон - 1:0.

Унгарците започнаха да атакуват още по-сериозно след почивката, като това даде резултат едва в заключителните минути на срещата. В 88-ата минута защитникът на Исландия Саеварсон си вкарва автогол в опита си да избие топката, но така или иначе кълбото щеше да стигне до съперников играч, който със сигурност щеше да се разпише в опразнената врата.

Този гол даде надежда на унгарците, че могат да стигнат и до трите точки, но въпреки няколкото си положения в заключителните минути, те така и не успяха да се поздравят с победа и мачът завърши наравно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111