Ейре и Швеция поделиха по точка (видео)


FUTBOL-TV

Ейре и Швеция поделиха по точка (видео)

Ейре и Швеция не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в първата среща на двата отбора за Евро 2016. В 17-ата минута бе първото интересно положение в двубоя. След центриране от корнер, топката беше отклонена и оставения непокрит Джон О'Шей обаче не се ориентира и не успя да играе с топката.

В 29-ата минута Брейди отправи много силен удар от 19 метра, но топката профуча над напречната греда. Три минути след това Джеф Хендрик направи двойно подаване и стреля технично от 21 метра, но топката се отби от напречната греда.

Веднага след почивката резултатът бе открит. В 48-ата минута Шеймъс Коулман напредна отдясно и центрира, а Хулахан прати топката във вратата на Исаксон с удар от 12 метра.

Две минути след това Кларк щеше за малко да си отбележи автогол, но вратарят изби, а след това Форсберг шутира опасно, но покрай вратата. Последваха няколко пропуска на Ибрахимович, но в крайна сметка шведите стигнаха до гол в 71-ата минута. Златан центрира от аутлинията и Киърън Кларк заби топката в собствената си мрежа. До края на мача бившият играч на ПСЖ пропусна още една добра възможност и в крайна сметка двубоят завърши наравно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125