Македония и България няма да се победят


FUTBOL-TV

Македония и България няма да се победят

Македония - България
Стадион: "Филип II Македонски", Скопие
Дата: 29.03.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Йорги Енеа (Албания)


Македония приема България в един от най-красивите стадиони на Балканския полуостров - "Филип II Македонски" в Скопие в контролна среща. И двата тима подхождат към този мач с голямо самочувствие, което вероятно ще им изиграе лоша шега. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Селекционерът на македонския национален отбор по футбол Игор Ангеловски отмени снощната тренировка, за да направи детайлен видеоразбор с играта на България. Македонците имаха едно занимание вчера сутринта на базата "Петар Милошевски", в което на пълни обороти се включиха всички селектирани футболисти, в това число и оплакващите се от травми след проверката със Словения на 21 март в Копер (0:1) Горан Пандев, Иван Тричковски и Леонард Жута. Има голяма вероятност обаче те тримата да останат на резервната скамейка за сметка на някои играчи, които по-рядко получават шанс за изява.

"Уважение за България, която победи Португалия, но то ще е до началото на мача, след което трябва да влезем борбено в двубоя. Всички искаме да победим. Всички, които твърдят, че победата не е важна, си търсят оправдание. Всеки наш противник има слаби страни", заяви селекционерът Игор Ангеловски.

В състава на България също не е изключено да има някоя друга промяна в сравнение с 11-те, които стартираха при победата над Португалия. Големият герой за българите в последната среща - вратарят Владислав Стоянов вероятно ще получи почивка за сметка на Божидар Митрев.

Симеон Славчев със сигурност пропуска мача с македонците. Халфът, който влезе като резерва, получи комоцио малко преди края на мача с Португалия след сблъсък с Кристиано Роналдо. Славчев вече е по-добре, но ще получи почивка и няма да играе в предстоящия мач. Двубоят ще пропусне и Кристиян Малинов, който бе освободен от лагера на тима и бе пратен при младежите за важния мач с Люксембург.

"Няма как да се подцени определена ситуация. Доста добре познавам отбора на Македония. Ние ще подходим много концентрирано и мобилизирано към мача. И четиримата футболисти в атаката на Македония - Ибраими, Пандев, Тричковски и Якович са опасни. Всеки един от тях е заплаха за нас", заяви Ивайло Петев.



ПРОГНОЗА: МАКЕДОНИЯ - БЪЛГАРИЯ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

Македония:

09 октомври Македония - Украйна 0:2 (Квалификация за Евро 2016)
12 октомври Беларус - Македония 0:0 (Квалификация за Евро 2016)
12 ноември Македония - Черна гора 4:1 (Приятелска среща)
17 ноември Македония - Ливан 0:1 (Приятелска среща)
23 март Словения - Македония 1:0 (Приятелска среща)

България:

03 септември България - Норвегия 0:1 (Квалификация за Евро 2016)
06 септември Италия - България 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
10 октомври Хърватия - България 3:0 (Квалификация за Евро 2016)
13 октомври България - Азербайджан 2:0 (Квалификация за Евро 2016)
25 март Портулагия - България 0:1 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Македония - България

6 срещи
2 победи за Македония
1 равенство
3 победи за България
Голова Разлика: 5:3 за България

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167