Агент: Стоичков, Димитров и Стоилов могат да класират Казахстан за Мондиал 2018


Н. Гавазов

Агент: Стоичков, Димитров и Стоилов могат да класират Казахстан за Мондиал 2018

Агент Мирчо Димитров, който представлява интересите на българския специалист Христо Стоичков, изрази увереност, че под ръководството на неговия клиент националният отбор на Казахстан ще може да се класира за финалите на Мондиал 2018.

"Футболът е главна част от живота на Христо Стоичков. Той много се интересува от казахстанския футбол, освен това Стоичков от самото начало на своята треньорска кариера той имаше желание да работи с руски, казахстански или белоруски отбори. Нашите народи са много близки духовно, а това предразполага съвместната работа", заяви Димитров.

"Групата на Казахстан в квалификациите? Мисля, че тази група е преодолима. В България работех с няколко треньора, като трима от тях са Станимир Стоилов, Димитър Димитров и Христо Стоичков. Внимателно следим ситуацията в Казахстан и с общи усилия намерихме рецептата за казахстанския футбол. Мога да ви кажа, че треньорски отбор в състав Стоичков, Стоилов и Димитров ще класира Казахстан за финалите на Мондиал 2018. Това е уникален шанс за Кахастан, което ще даде увереност в силите на казахстанските футболисти", заяви Димитров.

Както е известно, изборът на нов старши-треньор на Казахстан ще бъде определен чрез гласуване от страна на всички местни фенове. Имената на кандидатите за наставник на представителния тим на страната ще станат известни утре.

 

  Сподели
228