България ще победи Азербайджан


FUTBOL-TV

България ще победи Азербайджан

България - Азербайджан
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 13.10.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Тамаш Богнар (Унгария)


България приема Азербайджан на стадион "Васил Левски" в европейска квалификация, която без особено значение, тъй като и двата тима нямат шансове за по-нататъшно класиране. Двубоят е труден за прогнозиране, тъй като и двата тима не се представят особено добре. Все пак по-вероятен е знак 1 и именно това е прогнозата на Futbol-tv за този мач.

Ивайло Петев все още не е много сигурен къде да направи промени в състава. Почти всички играчи, които взеха участие в двубоя с Хърватия тренират без настроение. Най-големите въпросителни за националния селекционер са за отбраната. Всички бранители се представиха ужасно в мача срещу "шахматистите". Все пак Живко Миланов изглежда като сигурен титуляр. Страхил Попов вероятно също ще стартира като титуляр от другата страна на защитата. До Александър Александров ще играе Иво Иванов, тъй като Терзиев се води нещо като контузен.

Все още не е ясно дали Тодор Неделев ще стартира като титуляр. Бившият играч на Ботев Пловдив играе като титуляр единствено за втория тим на Майнц, но и там се представя на доста слабо ниво. Въпреки това, Петев незнайно защо продължава да залага на него. Неделев почти не игра с топката в Загреб, но противно на всякаква логика, той отново може да стартира като титуляр.

Георги Миланов ще започне този път от първата минута, като почти сигурно същата съдба очаква и Мишо Александров. Все пак има малък шанс вместо играчът на Лудогорец отново да гледаме изявите на Сашо Тонев.

"Смятам да направя промени. Правим всичко възможно да успокоим играчите. Имам познания върху азербайджанския футбол, той е във възход, както клубният им футбол, така и националният тим. Надявам се да се получи добър мач. Не мисля за своя пост. Мисля само за мача утре и това как да се получи добър двубой", заяви Ивайло Петев.

Не е изключено този мач да счупи всички антирекорди на националния ни отбор. Стадион "Васил Левски" ще бъде полупразен, въпреки че от БФС най-после взеха решение да намалят цените на билетите. Най-евтините пропуски са от цена 8 лева, а най-скъпите - 21 лева.


ПРОГНОЗА: БЪЛГАРИЯ - АЗЕРБАЙДЖАН 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

България:

08 юни Турция - България 4:0 (Приятелска среща)
12 юни Малта - България 0:1 (Квалификация за Евро 2016)
03 септември България - Норвегия 0:1 (Квалификация за Евро 2016)
06 септември Италия - България 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
10 октомври Хърватия - България 3:0 (Квалификация за Евро 2016)

Азербайджан:

07 юни Сърбия - Азербайджан 4:1 (Приятелска среща)
12 юни Норвегия - Азербайджан 0:0 (Квалификация за Евро 2016)
03 септември Азербайджан - Хърватия 0:0 (Квалификация за Евро 2016)
06 септември Малта - Азербайджан 2:2 (Квалификация за Евро 2016)
10 октомври Азербайджан - Италия 1:3 (Квалификация за Евро 2016)


Досегашни срещи:

България - Азербайджан

2 срещи
1 победа за България
1 равенство
0 победи за Азербайджан
Голова Разлика: 2:1 за България

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254