Равенства в останалите мачове от група H


FUTBOL-TV

Равенства в останалите мачове от група H

Отборите на Хърватия и Италия не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в квалификационна среща от група "H". И двата гола в този двубой паднаха преди почивката. Манджукич откри резултата в 11-ата минута, след асистенция на Ракитич - 1:0. Това стана само четири минути след като играчът на Атлетико Мадрид пропусна дузпа.

В 34-ата минута гостите също получиха правото да изпълнят наказателен удар, като за разлика от Манджукич, Антонио Кандрева бе точен, носейки точката на своя тим. След почивката двата тима видимо бяха изнервени, като в крайна сметка домакините останаха с човек по-малко, след като Дарио Сърна бе изгонен в добавеното време за втори жълт картон. Така двата отбора запазват 1-та и 2-ата си позиция в класирането и изглеждат почти сигурни участници на европейското.

Лошата новина за тима на Италия са травми на Джанлуиджи Буфон и Лоренцо Де Силвестри, които бяха заменени принудително. Очаква се утре да стане ясно какво е тяхното състояние.

В друга среща от същата група, Норвегия и Азербайджан не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0. Така България успя да скъси дистанцията на 3-тия в класирането Норвегия.

  Сподели
117