Гърция ще запише първа победа в квалификациите


FUTBOL-TV

Гърция ще запише първа победа в квалификациите

Гърция - Северна Ирландия
Стадион: "Георгиос Караискакис", Пирея
Дата: 14.10.2014 г.
Час: 21:45
Съдия: Стефан Ланоа (Франция)


Соченият за фаворит състав в група "F" на европейските квалификации национален отбор на Гърция все още няма победа след първите два мача. "Елините" първо започнаха с домакинско поражение от Румъния с 1:0, а в последния си мач стигнаха до реми срещу Финландия за крайното 1:1. Сега целта пред южните ни съседи ще е да постигнат първи три точки, които да ги доближат именно до настоящия им опонент, който е едноличен лидер след първите два кръга със 100%-ов актив. Опитният наставник на Гърция Клаудио Раниери ще може да разчита на всички свои избраници.

Северна Ирландия оглави класирането в група "F" на европейските квалификации, след като записа втора поредна победа в актива си. Островитяните очаквано надиграха с 2:0 слабака Фарьорски острови и прибавиха нови три точки в актива си. В първия си двубой от групата играчите на Майкъл О'Нийл записаха престижна победа с 2:1 при гостуването си на Унгария след късен обрат и сега целта пред британците е да успеят да запишат трета поредна победа, която да ги остави начело в подреждането.

Гърция и Северна Ирландия за последно бяха в една квалификационна група за европейското през 2004 г., като тогава "елините" записаха две победи над опонента им, съответно с 1:0 и 0:2.

Прогноза: Гърция - Северна Ирландия 1:0

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202