Норвегия се справи със слабите лъвове на Любо Пенев


FUTBOL-TV

Норвегия се справи със слабите лъвове на Любо Пенев

Норвегия победи България с 2:1 в европейската квалификация в Осло от третия кръг на група "Н". Домакините откриха резултата чрез Тарик Елионуси, който се разписа в 13-ата минута, наказвайки грешки първо на Апостол Попов, а след това и на вратаря Николай Михайлов. В следващите минути домакините създадоха още опасности пред българската врата, но все пак Бодуров успя да изравни в 43-ата минута, след като бе точен с глава.

Втората част започна добре за "трикольорите", като Георги Илиев на два пъти бе много близо до гол, но нямаше късмет при завършващия удар. Постепенно играчите на Любо Пенев преотстъпиха инициативата на противниците си, които се възползваха от това по най-добрият начин. Резервата Нилсен в 72-ата минута отбеляза, след хубава атака и грешка на Бодуров.

В добавеното време се стигна до разправия между Йохансен и селекционера Любо Пенев, след като шпагата на футболиста попадна право върху българския треньор, а в крайна сметка реферът даде само жълт картон на играча на домакините.

  Сподели
189