Алжир се справи с Южна Корея в мач с шест гола (видео)


FUTBOL-TV

Алжир се справи с Южна Корея в мач с шест гола (видео)

Алжир победи Южна Корея с 4:2 в среща от груповата фаза на Мондиал 2014. Цял мач за победителите изигра вратаря на родния ЦСКА Райс М'Боли, който направи много силен мач и спаси доста положения пред неговата врата. Слабата игра на корейците в защита позволи на Алжир да се оттегли на почивката с три гола преднина.

В 26-ата минута Карл Меджани намери Слимани, който се преборва с двама защитници и технично прати топката във вратата на Юн Сун-Рюн. 120 секунди по-късно отбраната на Южна Корея допуска нова грешка, този път след центриране от корнер, при което Рафик Алиш бе оставен напълно необезпокояван и той засече топката във вратата за 2:0.

В 38-ата минута Джебу се разписа след пас на Слимани и нова грешка в защитата на противника и по този начин покачи на класическото 3:0. След почивката Южна Корея заигра по-добре и това даде резултат в 50-ата минута, когато Сон Хюн-Мин бе точен за 3:1 със силен удар от близко разстояние. Последваха положения пред вратата на М'Боли, но стражът се справи с всички положения.

В 62-ата минута Фегули проби добре и даде пас към Брахими, който реализира четвъртия гол във вратата на Южна Корея. Тимът от Южна Корея не се предаде и се възползва по най-добрия начин от втората грешка в отбора на противника в този двубой. Коо Жа-Чеол бе точен след подаване на резервата Лий Кеун-Хо и удар от близо.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
158