Класика за Колумбия на старта на Мондиала (видео)


FUTBOL-TV

Класика за Колумбия на старта на Мондиала (видео)

Колумбия победи Гърция с класическото 3:0 в първа среща на двата тима за Мондиал 2014. След само 5 минути игра Колумбия откри резултата. След пробив отдясно на Хуан Куадрадо, топката бе върната назад към Пабло Армеро, който я прати в мрежата на южната ни съседка - 1:0. Веднага след гола Гърция можеше да изравни, но ударът на Коне мина до гредата. В средата на първата част Торосидис бе близо до изравнителен гол, но и неговия удар не попадна в целта.

През втората част Колумбия стигна до втори гол. Това стана в 57-ата минута, след центриране от корнер, Абел Агилар отклони топката към Теофило Гутиерес, който от малкото наказателно поле прати топката в мрежата за 2:0. Гърците не се предадоха и в 62-ата минута отново бяха близо до гол, но силен удар на Теофанис Гекас срещна напречната греда. "Елините" продължиха с натиска, но така и не успяха да стигнат дори до почетно попадение.

В крайна сметка колумбийците стигнаха до трети гол в добавеното време на мача. Хамес Родригес бе точен, оформяйки крайния резултат

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
152