Торес: Никога не съм си представял, че ще вкарам четири гола на Маракана


Н. Гавазов

Торес: Никога не съм си представял, че ще вкарам четири гола на Маракана

Нападателят на Челси Фернандо Торес, който вкара четири гола във вратата на Таити в мач от втория кръг на груповата фаза на Купата на Конфедерациите, сподели впечатленията си от срещата. Както е известно, световният шампион отнесе своя противник с 10:0, а Торес призна, че никога не си е представял, че ще вкара четири гола на "Маракана".

"Трябва да отдадем дължимото на Таити. Те играха на сто процента, страстно и честно до последния съдийски сигнал. Наслаждаваха се на играта, тези момчета обичат играта и не се страхуват да се борят с противника. Това е достойно за уважение", заяви Торес.

"Снимахме с тях след мача и те бяха много щастливи. Знаете ли, че ми беше много приятно да гледам тези лица?", каза още нападателят.

"Четирите ми гола? Това е повече от мечта. Никой не може да си представи, че ще вкара четири гола на "Маракана" в официален мач на голям турнир. Бяхме съсредоточени така, сякаш играем финал. Успяхме да действаме в добро темпо. Показахме, че сме истински професионалисти. Разбира се, искаме да завършим групата на първо място", завърши Торес.

 

  Сподели
95