Датски национал: Трябва да вземем трите точки срещу българите


Н. Гавазов

Датски национал: Трябва да вземем трите точки срещу българите

Защитникът на националния отбор на Дания Ларс Якобсен призова съотборниците си да излязат за победа срещу България в сблъсъка между двата отбора утре вечер. Както е известно, „трикольорите" с втори в групата, на четири точки пред своя скандинавски съперник и евентуално равенство или успех на колектива на Любослав Пенев ще повиши значително шансовете на българите да заемат едно от призовите места в групата.

33-годишният Якобсен е на мнение, че това изобщо не трябва да бъде допуснато и той и съотборниците му ще излязат за победа срещу България.

„Приятно съм изненадан от българите в първия мач в София. Това е много агресивен отбор с бързи футболисти. Играят много динамично и са способни да ни нанесат смъртоносни удари, ако им позволим. Очаква ни наистина труден мач, защото техните играчи са много добри. Ние трябва да вземем трите точки, независимо дали играем с България, Чехия или който и да е отбор. Ако не победим българите, няма да има никакъв смисъл от нашата борба, както и от победата ни над Чехия", заяви Якобсен.

 

  Сподели
94