Нападател на Ливърпул счупи крак


Н. Гавазов

Нападател на Ливърпул счупи крак

Нападателят на Ливърпул Фабио Борини счупи крака си по време на днешната тренировка на младежкия национален отбор на Италия. Докторите все още работят по въпроса, за какъв период от време ще отсъства играча, но е очевидно, че става дума за седмици и дори месеци. Неизразителната игра на Борини, както и на неговия Ливърпул като цяло, доведе до там, че Фабио беше върнат в младежкия национален отбор.

Утре вечер Борини трябваше да играе срещу връстниците си от Швеция в рамките на квалификационният турнир за Световното първенство по футбол за младежи, но на последната тренировка преди този мач Фабио се контузи.

Според информация от италиански колегите, присъствали на днешните занимания, става дума за счупване на една от костите на стъпалото на десния крак. Към момента няма точна информация за реалната диагноза и ще трябва ли нападателя на Ливърпул да се оперира.

Ако тази новина, която все още не е потвърдена официално, се окаже вярна, това ще означава страхотен удар за мениджъра на Ливърпул Брандан Роджърс, който по време на отсъствието на италианеца ще остане само с един здрав нападател - Луис Суарес.

 

  Сподели
73