Неадекватните действия на националите продължават и извън терена


Н. Гавазов

Неадекватните действия на националите продължават и извън терена

Неадекватните действия на българските национали по време на снощната приятелска среща с Кипър продължиха и извън терена днес. Както е известно, „трикольорите" победиха своя съперник с минималното 1:0 в мач, който не предложи нищо интересно на зрителите, а възпитаниците на Любослав Пенев показаха за пореден път, че са далеч от разбиранията за съвременния футбол.

Вероятно това бе причината срещата да бъде наблюдавана от обидно малко зрители, което всъщност е най-голямата оценка и отношение на любителите на футбола към българските играчи. Този факт обаче изобщо не притесни някои от националите, а наглостта на капитана Ивелин Попов стигна до там да заяви, че никой от съотборниците му няма да се моли на феновете.

"Не е потискащо. Колкото преценяват, толкова да идват. Като преценят, да идват, ако не - да не го правят. Няма да се молим на никого. И да ни псуват, и да не ни псуват, не им обръщаме внимание", каза Попов след двубоя.

Неговият съотборник Николай Михайлов определи кипърците като "абсолютни чобани, които само ритат и псуват".

"Не бих казал точно така. Те са възрастни футболисти, не бяха на нужната класа. Ако погледнем владеенето на топката, то сигурно ще е 80% на 20% за нас", каза от своя страна сина на шефа на БФС.

 

  Сподели
157