Прандели: Касано ще присъстава на Евро 2012


Н. Гавазов

Прандели: Касано ще присъстава на Евро 2012

Старши-треньорът на националния отбор на Италия Чезаре Прандели обяви, че Антонио Касано при всички положения ще замине с отбора за Евро 2012. Както е известно, нападателят на Милан се възстановява от операция на сърцето и се очаква около месец преди старта на Европейското първенство по футбол да се завърне на терена. Наставникът на „Скуадра Адзура" сподели също така и своите по-нататъшни планове.

„Готов съм да чакам последният ден, за да взема окончателно решение за Касано. Ние постоянно поддържаме връзка и аз знам, че неговото възстановяване протича по-бързо, отколкото го очакват докторите. Но дори да не успее да се възстанови напълно, той ще дойде с нас. Антонио допринесе много за успешното представяне на Италия и ние не трябва да забравяме това", сподели Прандели на среща с италианските медии.

„Що се отнася до моето бъдеще, аз имам още две години до края на контракта си с националния отбор. После? Иска да се върна на работа в клуба. С радост бих разгледам вариант на клуб извън Италия", допълва специалистът.

 

  Сподели
84