Илиан Илиев, Илия Груев и Димитър Митов се срещнаха с фенове на националния отбор


FUTBOL-TV

Илиан Илиев, Илия Груев и Димитър Митов се срещнаха с фенове на националния отбор

Селекционерът Илиан Илиев, полузащитникът Илия Груев, както и вратарят Димитър Митов се срещнаха с фенове на националния отбор на България.

Тримата бяха част от събитие, организирано от партньори на националния отбор, което се проведе в магазина на Sport Depot в Пловдив. По повод мачовете на националния отбор от Лигата на нациите с Беларус и Северна Ирландия само този уикенд в цялата верига се продава официалната екипировка на тима с ексклузивна отстъпка.

Сред феновете, които дойдоха, бяха множество деца, като Илиев, Груев и Митов отделиха време за автографи и снимки с всички тях.

"След като не успяхме да победим в мач, в който заслужавахме, сме малко с наведени глави. Но ние сме професионалисти и трябва за краткото време, което имаме, да променим настроението и да излезем за победа срещу силния тим на Северна Ирландия", заяви Илиев пред репортери.

България стартира участието си в Лигата на нациите с равенство 0:0 с Беларус в унгарския град Залаегерсег, а в неделя на стадион "Христо Ботев" в Пловдив е мачът със Северна Ирландия.

  Сподели
15