Филип Кръстев: Отборът на Азербайджан беше по-свеж


FUTBOL-TV

Филип Кръстев: Отборът на Азербайджан беше по-свеж

Филип Кръстев определи, че резултатът срещу Азербайджан е закономерен. Полузащитникът заяви, че всеки един играч от състава на "лъвовете" трябва, когато е с клубния си тим, да се развива и подобрява, защото това е ключово за играта на националния отбор.

"Да, резултатът беше закономерен. Азербайджан си спечели равния резултат със силния си натиск на терена. Мачът беше равностоен. Жалко, че не успяхме да вкараме втори гол и мачът да отиде в наша полза.

Отборът на Азербайджан беше по-свеж от и се виждаше по начина, по който играеха с топката. През повечето моменти на терена се чувстваше, че са по-добри на терена. Допуснахме повече грешки и прибързвахме. Имахме нашите силни моменти да ги пресираме. Трябваше да продължим така добре и през второто полувреме, както в края на първото, за да контролираме мача и да създаваме атаките и головите положения.

Чисто отборно, с всеки мач започваме да се напасваме, да свикваме към това всеки един играч как играе. Когато не сме в националния отбор, всеки един от нас трябва да се развива и да става по-добър в клубния си тим. Когато дойдат мачовете на националния отбор, да играем на по-високо и да израстваме с всеки изминал лагер. Трябва да сме готови за официалните мачове и да избягваме неточности, за да не бъдем наказвани", заяви Филип Кръстев.

  Сподели
80