Парагвай - Венецуела: Предимството е на страната на Парагвай


Н. Гавазов

Парагвай - Венецуела: Предимството е на страната на Парагвай

Парагвай - Венецуела
Стадион: "Падре Ернесто Мартеарена", Салта
Дата: 14.07.2011 г.
Час: 01:15
Съдия: Енрике Осис (Чили)

Тази вечер Венецуела и Парагвай излизат един срещу друг в мач от третия кръг в група С на Копа Америка и очакванията са двубоят да внесе повече яснота около крайното класиране в групата преди изиграването по-късно на последния мач в нея между Бразилия и Еквадор. Изненадващо за повечето специалисти, „Ла Винотино" не само, че е лидер в класирането с актив от 4 точки, но успя за първи път от 44 години насам да се класира за четвъртфиналите - напълно заслужено с оглед на резултатите, които постигнаха възпитаниците на Сезар Фариас. Венецуелците не се стреснаха в първата си среща срещу Бразилия и не само дадоха отпор на именития си съперник, но и имаха някои шансове за отбелязване на гол. Във втория си мач срещу Еквадор, „Ла Винотино" се браниха през по-голямата част от двубоя, но с гол на Гонзалес достигнаха до победата.

Парагвай е трети в групата, с равен брой точки - 2 с Бразилия и се нуждае от равенство, за да продължи на четвъртфиналите в турнира. До тази ситуация се стигна, след като в първата си среща „Ла Албироха" завърши безлично 0:0 с Еквадор, въпреки превъзходството си през по-голямата част от двубоя. По-интересното се случи във втория двубой срещу фаворита Бразилия, където възпитаниците на Мартино бяха до това да сътворят истинска сензация - парагвайците успяха да обърнат резултата и до последната минута на редовното време водеха с 2:1, преди Фред от „селесао" да попари надеждите им за успех.

Наставникът на Венецуела Фариас вече заяви, че няма да прави никакви изменения в основния състав и схемата на игра. Това означава, че тактическата постройка ще бъде същата, както в останалите двубои на отбора: 4-2-2-1-1, а при овладяване на топката в атака ще бъдат двама нападатели, а по крилата Гонсалес и Аранго.

Сериозно безпокойство цари в лагера на Парагвай, който се нуждае най-малко от равенството, за да продължи в следващия етап на турнира. С оглед на важността на двубоя, наставника на „Ла Арбироха" Херардо Мартино ще направи някои изменения , като в центъра на защитата ще бъде върнат Пирис, а Алкарас отива на пейката. Дарио Верон ще се изтегли назад, също в центъра на отбраната, а начело на атаката ще започне Валдес, вместо разочаровалия Бариос.

Парагвай изигра два мача, в които през по-голямата част от времето превъзхождаше своя противник, а особено впечатляваща бе играта им срещу Бразилия. Очакванията са, че възпитаниците на Херардо Мартино ще направят същото и срещу своите противници от Венецуела, които ще бъдат освободени от напрежението относно класирането си и ще могат да покажат най-доброто от себе си. Въпреки третото си място в групата, все пак предимството е на страната на четвъртфиналистите от Мондиал 2010, които най-вероятно ще постигнат минимална победа над своя противник.

Прогноза за: Парагвай - Венецуела 1:0


Коефициенти от bet365:
Парагвай - 1.57
Равен - 3.60
Венецуела - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Парагвай - 1.571
Равен - 3.50
Венецуела - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128