Илиан Илиев: Като идвахме към стадиона беше спокойно


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Като идвахме към стадиона беше спокойно

Селекционерът на България Илиан Илиев увери, че българските футболисти и той самият не са знаели за случващото се в центъра на София. Треньорът на Черно море изрази съжаление, като отбеляза, че родните национали са най-малко виновни.

"Не знаем какво се е случило, бяхме се концентрирали върху мача. И в момента не знам какво се е случило. Ние сме вътре в съблекалнята. Съжаляваме, за което се е случило. Футболистите имат най-малка вина за това, което се е случило. Това мога да кажа в тази насока“, каза Илиев.

"Като идвахме беше спокойно. После какво се е случило навън, не знаехме наистина. Толкова ли тежки работи са се случили“, добави той.

"Мога да кажа, че като мач изиграхме го с повече битка и мъжество. Футболът не беше на високо ниво. Показахме характер и нещо, което трябва да подобряваме, е играта с топка. В трудните моменти бяхме с човек по-малко. Издържахме като мъжество и характер. Поздравявам футболистите. Унгария може би беше по-добрият отбор. С малко късмет можехме да спечелим, но получихме гол от статично положение. Резултатът като цял е реален“.

"Отразява се винаги на двубоя като сме с човек по-малко. Показаха се класата на Унгария“, каза още Илиан Илиев в ефира на БНТ.

  Сподели
272