Бербатов: Ако бием Албания, от БФС ще кажат "Ето, това е началото"


FUTBOL-TV

Бербатов: Ако бием Албания, от БФС ще кажат

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов отново се изказа остро срещу настоящото ръководство на централата. Бившият национал на България публикува ново видео в социалните мрежи.

"Никой от ръководителите на българския футбол не пожела да говори пред медиите преди заминаването за Албания. Защо ли не се изненадваме? Те нямат както да кажат. Ще ги питат за оставки, за поемане на отговорност, за решения и те сигурно ще им кажат следното: "Трябва да преспим, ще видим, ще решим“. Е, преспахте, какво видяхте и какво решихте? Защото нищо не чуваме и нищо не виждаме толкова много време“, започна Димитър Бербатов.

"Иначе успех на отбора срещу Албания. Дано постигнат добър резултат момчетата и ако това се случи, тогава част от ръководителите на българския футбол, тези по-наглите, по-изкуствено наперените, сигурно ще излязат пред медиите и ще кажат следното: "Ето, видяхте, добър резултат срещу добър отбор, това е началото, така се прави, сега не успяхме да се класираме, ама другия път“ и така винаги ще е другия път след толкова много време, като целта е да се приспи това недоволство поредно, което се е получило сега, а единственото, което се получава е надграждане в некомпетентност, некадърност и в пропадане на българския футбол“, каза още Бербатов.

  Сподели
175