Пуснаха билетите за мачовете на България срещу Литва и Албания


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за мачовете на България срещу Литва и Албания

Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за европейската квалификация на "А" националния отбор срещу Литва (14 октомври, 19:00 ч., ст. "Васил Левски“, София), както и за приятелския мач срещу Албания (17 октомври, 18:00 ч. местно време, ст. "Арена Комбетаре", Тирана).

От днес билетите за двубоя с Литва са налични в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн. От 12 октомври, 10:00 ч., пропуски ще могат да бъдат закупувани и физически на билетната каса срещу сектор "А" на националния стадион, а в деня на двубоя от 10:00 ч. – и на касата срещу метростанция "Васил Левски“.

Цените са, както следва:

Сектор А – 12 лв.

Сектор Б – 8 лв.

Сектор В – 10 лв.

Сектор Г – 8 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията Vivacom продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – "Семеен сектор“. Тя дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А, Блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни деца срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз вече приема заявки и за гостуването на националите ни в Тирана. Закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл [email protected] или на тел. +3599055349.

По изрично изискване на местните власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата на раждане и номер на документ за самоличност.

Крайният срок за подаване на заявки е четвъртък, 12 октомври, до 17 ч.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци няма да се продават.

  Сподели
95