Светльо Вуцов: Нямах много работа днес


FUTBOL-TV

Светльо Вуцов: Нямах много работа днес

Младият вратар на Славия и на българския национален отбор по футбол Светослав Вуцов е доволен от факта, че той и защитата пред него не са допуснали попадение днес. Националната формация на България завърши 2022-а година с 0:0 като гост на Люксембург и оформи серия от четири мача без поражение.

"Реално нямах толкова много работа днес. В една-две ситуации просто направих колебливи изяви, с което определено не вдъхнах увереност в отбора. Но генерално мисля, че седяхме добре на терена. Освен гредата, те нямаха нищо друго като чист удар и смятам, че всичко е наред. Изтървахме 2-3 ситуации и може би малшанс пред гола ни попречи да излезем напред", коментира развоя на срещата Вуцов.

Попитан защо Люксембург взе инициативата след почивката, стражът отговори: "През второто полувреме нашият отбор малко се поумори, защото доста хора не играят редовно в клубовете си или взимат по-рядко участие. И може би оттам отпаднахме леко психически. Но също така искам да отбележа, че противниковият отбор беше много добре подготвен във физическо отношение. Но се справихме.

Дали е имало пробойни в защитата? Щом съм завършил на нула, съм доволен. Щом и треньорът не е притеснен, значи всичко е наред".

  Сподели
321