Десподов: Винаги е имало дисциплина в националния отбор


FUTBOL-TV

Десподов: Винаги е имало дисциплина в националния отбор

Нападателят на националния отбор на България Кирил Десподов говори пред репортери преди излитането на "лъвовете“ за Кипър. Приятелската среща ще се изиграе на 16 ноември от 19:00 часа на "АЕК Арена“ в Ларнака.

"Това са хубави две контроли за нас, в които ще обиграем отбора. Това, което каза вчера треньорът. Трябва да се подготвим добре за квалификациите през март месец“, коментира Десподов.

"Отборът наистина е много млад, има много неопитни момчета, но нали трябва да изиграят мачове, за да натрупат опит. Има и играчи с повече рутина в отбора. Дори и младите натрупаха приличен брой мачове. Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Северна Македония и Гибралтар“, каза нападателят.

На въпрос дали дисциплината е проблемът, който доведе на слабите резултати на националния ни отбор преди пристигането на Младен Кръстаич, Десподов отговори: "Аз мисля, че винаги е имало дисциплина в националния отбор. Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим нагоре. Дисциплина, себераздаване и характер – това са нещата, които изисква треньорът“.

"Вижда се желанието на момчетата. Има настроение в отбора. Наистина преди нямаше резултати, а това не е приятно нито за нас, нито за всички в България. Искаме да има добри резултати и да играем на голямата сцена. Започва едно ново поколение – младо, което се надявам, че ще радва цяла България“, завърши Кирил Десподов.

  Сподели
265